Crijnen Bedrijfskundig Advies

Een scherpe blik op uw bedrijfsvoering

Enkele klanten aan het woord

  • Peter Zuidema (DGA Edufax, internationale onderwijsbegeleiding, “brengt succesvolle expatriëring een stuk dichterbij”)
  • “Een doorgroeiend en innovatief bedrijf kent lastige fases. Met de kennis en kunde van Boudewijn Crijnen heeft Edufax die fases glansrijk doorstaan. Met zijn ondersteuning is Edufax sedert 2008 ISO-gecertificeerd. Voor Edufax is en blijft Boudewijn Crijnen een buitengewoon solide en gewaardeerde adviseur, waarmee het bijzonder prettig samenwerken is.”

  • Lorenz Werts (DGA Cliënt ICT groep, “eerst de klant dan Client”)
  • “Wij zijn met Boudewijn in contact gekomen via een van onze eigen relaties, dat creëert direct vertrouwen. Boudewijn heeft ons optimaal ondersteund in het traject naar ISO 9001 certificering. Naast het behalen van het certificaat was vooral het optimaliseren van de bedrijfsprocessen een belangrijke doelstelling. Onze organisatie heeft dan ook veel geleerd van dit traject. Boudewijn is zeker geen ja-knikker. Hij denkt mee en houdt de organisatie scherp op weg naar de beste bedrijfsprocessen. Wij maken nog altijd graag gebruik van zijn expertise omdat het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het up-to-date houden van het ISO 9001 certificaat uiteraard dynamische trajecten zijn.”

  • Gerrit Bakker (DGA Cleanroom Combination Group, specialist in engineering en het bouwen van cleanrooms)
  • “Cleanroom Combination group maakt voor zowel ISO 9001 als voor VCA en de daarbij behorende bedrijfsprocessen al vele jaren gebruik van de diensten van Boudewijn Crijnen. Daarbij is Boudewijn vooral van toegevoegde waarde door zijn positief kritische houding en gedrevenheid. Met zijn opmerkzaamheid houdt hij door het stellen van de juiste vragen het bedrijf scherp.”

  • Jos van den Hoven (DGA Van Vonderen Groep, landelijk specialist op gebied van bouw en afwerking)
  • “Boudewijn is een betrokken adviseur die toegevoegde waarde wil leveren. Voor ons heeft hij die door een prettige maar ook – positief – kritische sparringpartner te zijn. Vanuit een vertrouwensrelatie met zowel personeel als met de directie houdt hij de Van Vonderen Groep scherp en draagt bij aan verbeteringen. En niet onbelangrijk: afspraken die wij met Boudewijn maken worden altijd strikt nagekomen.”

  • Maurice Otjens (DGA Otjens Groep, toonaangevend landelijk opererend onderhoudsbedrijf)
  • “De Otjensgroep is inmiddels ruim 20 jaar verbonden aan bedrijfskundig adviesbureau Crijnen. Met name het oplossingsgerichte en “out of the box” denken – om de theoretische materie om te zetten in een werkbare structuur – geeft de doorslag om aan dit bedrijf verbonden te blijven. Buiten het ISO en VCA** traject biedt Crijnen ruime bedrijfskundige kennis voor praktische oplossingen. Als persoon is Boudewijn een fijne en toegankelijke partner voor de Otjensgroep.”